bir noktadan sonsuz sayıda doğru geçer: Erkekler ne ister?

Cuma, Şubat 29

Erkekler ne ister?

Herkes atıp tutuyor kadın ister, seks ister, ot ister bok ister diye. Bunların hepsi boş. Erkekler tek birşey ister.. huzur.

Böyle söyleyince anlamsız oluyor aslında daha iyi anlatmak lazım bu ancak şöyle olabilir .

"rahatlamak."

İnsan erkeği dünya üzerindeki en huzursuz yaratıktır. Öyle rahatsızdır ki. Neden öyledir? Bilmiyorum. Daha ötesini söyleyeyim. Hiçbir fikrim yok! Ben de rahatsızım. Memnun değilim halimden bir türlü rahat ve huzurlu hissedemiyorum. Bunu ancak başka birşeyler sağlıyor.

Tüm erkekler huzuru arar.. Rahatlamanın yollarını bulmaya çalışıyorlar hepsi. Ve bu yüzdendir ki bütün bilimadamları erkektir. Durumu değiştirmek için. Çok zeki olduklarından değil.Adam rahatsız çünkü. Daha rahat olabilmek için konforu artırmak için birşey yapmak zorunda. Belki bu güdü erkekleri zeki olmaya zorluyordur. Kadınlar zaten genellikle rahattır. erkekler ise birşeye ihtiyaç duyarlar .Genellikle huzur ihtiyacı kadın içinde aranır. Psikolojik veya fiziksel.

Bir çok erkek huzur ve rahatlamayı seks içinde arar.Tam olarak ne istediklerinin farkında değilleridr. Aslında doğru kadın ve düzenli seks bunu sağlar ama kadınlar sekse saygı duymadıklarından zamanla bu sorunlu bir duruma dönüşür. Bütün medyada seks bir tür rahatlama olarak lanse edilir.Erkekler zamanla huzuru ve rahatlamayı değil seksi aradıklarını zannederler. Oysa ona ulaşana kadar geçen psikolojik nevrozlar çoğu zaman işin tadını kaçırır.Huzur muzur kalmaz. Kadın işi zora sokar her zaman evrim gereği. Kendilerine göre bir sürü nedenleri vardır.Ve ne yazık ki erkeklerin önce bu nevrozlarını çözmek zorunda olduğunu düşünürler.

Erkekler kendisine huzur vermesi gereken şeyi kadında ararlar.Evet Bunun ne olduğu değişir. Cuma günleri kırmızı giymesini seviyorum huzur veriyor der kimi, kimi gülmesi beni rahatlatıyor der kimisi düpedüz sürekli sevişmek ister. Huzur veren şey değişir. Gerçekten de kadınlar böyle bir güce sahiptir ama çoğu zaman değişen nedenlerden dolayı bunu size kolay vermezler. Huzur vermezler. Çok aptalca olabilir. Nedenler önemli değildir. Sonra ileriki yaşlarda mızıkçılığa başlarlar. Kadınlar neden eşlerinin annelerini sevdiklerini ve en büyük rakibin "annesi" olduğunu anlayamazlar mesela buna içerlerler. Bazıları kocalarına anne şefkati bile göstermeye kalkarlar. Cevap şu ki anneler konum ve verdikleri aura ile huzur kaynağıdır. Kocasına huzur vermeyen bir kadının eşinin annesini ön plana yerleştirmesinin nedeni budur.. Bunu saçma sapan yapan mal erkekler de vardır. Ama normal bir adam bunu yapıyorsa nedeni budur.

Maç hastası adamlar, deli gibi geç gelen eşler( dışarıda kendilerine göre birşeyler buluyordur artık.) Bunlar bir tür zorlama sonucudur. Aranan şey hep aynı. Huzur, kafayı boşaltmak rahatlamak . Kadın veya eş bunu sağlayamıyorsa erkek bunu kendi kendine arar .kaçmak tek yoldur.

Bir de bunları erkeklere seks adına sağlamak için "beni ikna etsin o zaman" diye bekleyen kadınlar vardır ki bunlar salaktır. Bunlar erkekler tarafından önceden planlanmış hareketlerle yönetilmeye mahkum kendi istekleri ve eşi için yapması gerekenlerden haberi olmayan denyo yaratıklardır. Bunu söyleyen bir kadın ancak kendisiyle uğraşacak kadar sabırlı erkeklere mahkumdur.Kendisiyle sadece kendisine katlanılarak yaşanıldığından habersizdir. Tüm hayatları göremedikleri bir iple çekile çekile kukla gibi oynayarak geçer.

Erkekler kadınları bir çok sebep için beğenirler ve birlikte olurlar ama her zaman bir tek şey beklerler. Rahatlamanın sağlanması. Hangi yolla olacağı önemli değil doğa bir yol önermiş. Başka alternatifler yaratmak veya bunu beklenti olarak bırakmak ya da bırakmamak kadının elindedir.

Cobalt Günlükleri

Hiç yorum yok: