bir noktadan sonsuz sayıda doğru geçer: Zaman bedevadır; amma paha biçemezsiniz,,,

Cuma, Ağustos 8

Zaman bedevadır; amma paha biçemezsiniz,,,



60lı, 70li yıllardaki kitch modellerden, hemen ardından da seksenli yıllarda hayatımıza giren dijital tasarımlar yüzünden, Duvar Saatleri zaman içinde, kullanılmayan, hatırlanmayan bir ürüne dönüştü.

Son birkaç yıl öncesine kadar pazara sunulan ürünlerin çekiciliğinin az olması duvar saatlerini bir aksesuar olarak görmemize engel olunca, “kolumda, telefonumda, müzik setimde zaten saatim var” diye ilgi gösterilmedi duvar saatlerine.


Son yıllarda dünyada bu kategoriye karşı ilgi arttı ve daha fazla özel tasarım saatler üretilmeye başlandı. Ancak bırakın Türkiyeyi, dünyadaki gelişime bile baktığımızda çok etkilendiğimiz tasarımların hala az oldugunu görüyoruz.
K’LOCK markası yaratıcı bir fikrin, çok yetenekli bir tasarımcının elinden, kendi tesislerinde, çekici ürünlere dönüşmesi ile ortaya çıktı.

Ürünlerin tamamı kendi tasarımları ve Türkiye’de el yapımı olarak üretiliyor.


K’LOCK Duvar Saatleri her sene yeni bir koleksiyon ile sürekli satışta kalan çok sevilen modellerinin yanısıra, yeni modelleri de tüketicilere sunuyor. Ürün portföyü her yaştan insanı tasarımları ile etkiliyor.

Ayrıca değişik kategorilerdeki tasarımlarının yanında Az Sayıda Üretilen (Limited Edition) özel ürünleri ile ayrıcalıklı olmayı sevenlere ve koleksiyonerlere farklı saatler sunuyor.



Manhattan

Hiç yorum yok: